download catalog  change language: ro en de

Despre noi


O primire calduroasa intr-o lume care combina confortul si necesitatea intr-o maniera suprema.
ï¾ 
C&I Corporation S.R.L., companie romaneasca cu 100% capital privat, a fost fondata in Ianuarie 2008 in Oituz, judetul Bacau.
ï¾ 
C&I Corporation ofera servicii de zbor catre orice destinatie din lume, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.
ï¾ 
Compania si-a inceput activitatea cu zboruri domestice cu cele doua elicoptere moderne, EC 120 si EC 135 P2+. Dupa doar un an, C&I Corporation decide sa isi extinda afacerea cu zboruri charter internationale, investind in una dintre cele mai mari placeri ale cerului – Cessna Citation XLS+. A asista clientii in toate nevoile lor in orice punct al calatoriei a devenit misiunea noastra.
ï¾ 
Dotarile si serviciile exceptionale, combinate cu experienta considerabila si vastele resurse informationale, este ceea ce atrage clienti din toata lumea catre C&I Corporation. Dar nu doar serviciile in sine sunt cele care ne-au facut exceptionali. Ceea ce deosebeste C&I Corporation este abilitatea noastra de a descoperi definitia succesului pentru fiecare client in parte si capacitatea de a i-o oferi de fiecare data cand acesta decoleaza.
ï¾ 
Pentru noi, un serviciu bun oferit clientilor reprezinta mult mai mult decat realizarea asteptarilor. Este vorba despre indeplinirea cerintelor atat in aer cat si la sol, in acelasi timp fiind suficient de flexibili pentru a face fata schimbarilor care ar putea interveni. Este vorba despre oferirea unui serviciu 24 ore pe zi, 365 zile pe an si despre intampinarea asteptarilor dumneavoastre cat mai prompt posibil. Este vorba despre grija noastra pentru siguranta dumneavoastra, nu doar prin indeplinirea standardelor cele mai inalte, cat si prin alegerea celei mai sigure alternative de fiecare data.
ï¾ 
Cu sediul central in Oituz, Bacau si cu un punct de operare secundar in Otopeni, Bucuresti, C&I Corporation este legat strategic de destinatii cheie din toata lumea.
ï¾ 
ï¾ 
Fiind consumatorul final al propriilor noastre servicii, C&I Corporation le priveste intai din perspectiva pasagerului, acordand atentiei fiecarui detaliu si transformand un simplu zbor intr-o experienta de neuitat.
ï¾ 
ï¾ 
ï¾ 
ï¾ 
ï¾