download catalog  change language: ro en de

Executive Charter


Disponibil 24 ore pe zi, 356 zile pe an, C&I Corporation este partenerul dumneavoastra de calatorie.
ï¾ 
Lumea C&I Corporation impune standarde globale pentru servicii de neegalat si redefineste stilul modern al calatoriilor aeriene executive.
ï¾ 
C&I Corporation va ofera un nou concept de afacere in lumea aviatiei, oferindu-le VIP-urilor distinse solutii optime personalizate de calatorie. Zburati intru totul la propria dumneavoastra alegere, oriunde si oricand doriti, cu maximum de confort, siguranta, securitate si intimitate.
ï¾ 
Flota C&I Corporation, compusa dintr-o aeronava si elicoptere foarte moderne, impreuna cu personalul instruit la cele mai inalte standarde, este la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi cele mai bune servicii, la un nivel ce este mai presus de Clasa Intai.
ï¾ 
Va invitam sa traiti calatoria dumneavoastra si sa consideratiï¾ C&I Corporation partenerul dumneavoastra in calatoriile de afaceri deasupra norilor.
ï¾ 
Condus de comitetul nostru pentru a intampina si a indeplini in totalitate nevoile clientilor nostri, le asiguram clientilorï¾ o gama variata de solutii de transport aerian VIP, unice si personalizate. Noi ne straduim permanent pentru a imbunatati si a asigura servicii superioare si desavarsire.