download catalog  change language: ro en de

Filozofie


O primire calduroasa intr-o lume care combina comfortul si necesitatea intr-o maniera suprema.
ï¾ 
In lumea afacerilor de astazi, calatoria in timp eficient este un factor cheie pentru a sta in fruntea competitiei.
ï¾ 
Noi, la C&I Corporation, intelegem faptul ca timpul este pretios si ne straduim sa oferim solutia cea mai benefica si rentabila pentru dumneavoastra.
ï¾ 
Daca doriti o modalitate de transport rapida, avantajoasa si sigura, in careï¾ dumneavoastra dispuneti de controlul orarelor, C&I Corporation este solutia. Un zbor privat operat de catre noi,ï¾ fie pentru afaceri, fieï¾ pentruï¾ placere, va ofera un mediu sigur in care distantele se micsoareaza, timpul este castigat si banii sunt economisiti.
ï¾ 
Serviciul se adreseaza clientilor care, atat in viata privata cat si in cea de afaceri, pretuiesc timpul lor si doresc sa calatoreascaï¾ cu stil si confort.
ï¾ 
Cu C&I Corporation alegeti siguranta de top, flexibilitate si serviciu de prima clasa. Urcati la bord pentru o combinatie placuta de ambianta de lux si serviciu discret.
ï¾ 
C&I Corporation ofera servicii de zboruri charter complete de la prima dumneavoastraï¾ cerere pana la destinatia finala.ï¾ Echipa noastra lucreaza pentru a va oferi cel mai bun pretï¾ si flexibilitate maxima. Va punem la dispozitie avioane si elicoptere pentru orice calatorie si reactionam prompt in orice circumstanta.