download catalog  change language: ro en de

Filozofie


O primire calduroasa intr-o lume care combina comfortul si necesitatea intr-o maniera suprema.
In lumea afacerilor de astazi, calatoria in timp eficient este un factor cheie pentru a sta in fruntea competitiei.
Noi, la C&I Corporation, intelegem faptul ca timpul este pretios si ne straduim sa oferim solutia cea mai benefica si rentabila pentru dumneavoastra.
Daca doriti o modalitate de transport rapida, avantajoasa si sigura, in careᅠdumneavoastra dispuneti de controlul orarelor, C&I Corporation este solutia. Un zbor privat operat de catre noi,ᅠfie pentru afaceri, fieᅠpentruᅠplacere, va ofera un mediu sigur in care distantele se micsoareaza, timpul este castigat si banii sunt economisiti.
Serviciul se adreseaza clientilor care, atat in viata privata cat si in cea de afaceri, pretuiesc timpul lor si doresc sa calatoreascaᅠcu stil si confort.
Cu C&I Corporation alegeti siguranta de top, flexibilitate si serviciu de prima clasa. Urcati la bord pentru o combinatie placuta de ambianta de lux si serviciu discret.
C&I Corporation ofera servicii de zboruri charter complete de la prima dumneavoastraᅠcerere pana la destinatia finala.ᅠEchipa noastra lucreaza pentru a va oferi cel mai bun pretᅠsi flexibilitate maxima. Va punem la dispozitie avioane si elicoptere pentru orice calatorie si reactionam prompt in orice circumstanta.