download catalog  change language: ro en de

Zboruri VIP avion


Disponibil 24 de ore pe zi, 365 zile pe an, C&I Corporation este partenerul dumneavoastra de calatorie
ï¾ ï¾ 
Zborurile charter va ofera independenta totala si servicii de prima clasa. Doar dumneavoastra sunteti cel care decide unde si cand calatoreste. Doar dorintele dumneavoastra vor determina cum va fi zborul dumneavoastra.
ï¾ 
Relatiile pe termen lung cu toti operatorii importanti de aeronave, dar si cu personalul calificat si experimentat ne permit sa organizam un zbor charter in mod eficient, spre orice destinatie din lume. Va vor fi prezentate o varietate de mancaruri fine care satisfac orice gust si circumstanta. Va vom ajuta sa luati deciziile potrivite, luand in calcul itinerariul dumneavoastra si bugetul disponibil.
ï¾ 
Cand vreti sa calatoriti catre orice destinatie din lume in orice moment, noi suntem aici pentru a va oferi ajutor in toate etapele drumului. Si cand spunem “in toate etapele drumului”, o spunem cu toata seriozitatea. Va fi placerea noastra sa va oferim transport VIP cu limuzina spre si de la imbarcarea in avionul dumneavoastra personal si oriunde ati putea dori. C&I Corporation va va escorta spre si de la bord, astfel incat voiajul dumneavoastra sa fie placut si complet.
ï¾ 
Cand urcati la bord, echipajul nostru de cabina va fi deja gata sa va ajute. C&I Corporation va va oferi servicii de prima clasa la bordul avionului dumneavoastra privat. Va vom sprijini in timpul imbarcarii si debarcarii, ne vom ocupa de bagajul dumneavoastra, va vom asigura cel mai bun serviciu de catering pentru calatoria dumneavoastra asistat de insotitorul de zbor, asigurandu-ne ca veti avea parte de cea mai buna tratatie VIP. De asemenea,ï¾ organizam laï¾ cerere un itinerar complet pentru oaspetii nostri.

Exista un sentiment de confort atunci cand calatoriti la viteze apropiate de viteza sunetului. Nu se simte nici o diferenta intre a fi la bord si a fi acasa pe canapea. Sunteti inconjurat doar de acei oameni pe care doriti sa ii vedeti. Exista incredere in echipaj si in responsabilitatea lor asupra celor de la bord. Exista posibilitatea de a alege orice destinatie fara a se simti durata zborului.ï¾ 
ï¾