download catalog  change language: ro en de

Viziune


Calatoria cu un avion sau elicopter privat nu este numai o placere. Este un mod de viata. C&I Corporation ofera o gama cu adevarat unica de servicii care fac ca cele mai indraznete vise ale dumneavoastra sa devina realitate. Chiar daca este un zbor comercial, un zbor personalizat cuᅠsolutii flexibile sau asistentaᅠin achizitionarea proprieiᅠdumneavoastre aeronave – noi avem obiectivul de a fi legatura dumneavoastra.
C&I Corporation se considera ca fiind o companieᅠcare oferaᅠservicii complete pentru a se asigura de faptul ca atunci cand dumneavoastra calatoriti cu noi va simtiti satisfacuti.
Responsabilitatea noastra este afisata in conduita noastra si in relatiile cu pasagerii, angajatorii, furnizorii si mediul inconjurator. Un angajament absolut pentru calitate formeaza baza managementului nostru. ᅠᅠᅠ
Obiectivul nostru este de a optimiza satisfactia clientilor. Consultanta de inalta competenta, indemanarea si atitudinea prietenoasa fac parte din conduita. La C&I Corporation, clientul intotdeauna este pe primul loc si reprezinta centrul si obiectivul intregului nostru efort.