download catalog  change language: ro en de

Viziune


Calatoria cu un avion sau elicopter privat nu este numai o placere. Este un mod de viata. C&I Corporation ofera o gama cu adevarat unica de servicii care fac ca cele mai indraznete vise ale dumneavoastra sa devina realitate. Chiar daca este un zbor comercial, un zbor personalizat cuï¾ solutii flexibile sau asistentaï¾ in achizitionarea proprieiï¾ dumneavoastre aeronave – noi avem obiectivul de a fi legatura dumneavoastra.
ï¾ 
C&I Corporation se considera ca fiind o companieï¾ care oferaï¾ servicii complete pentru a se asigura de faptul ca atunci cand dumneavoastra calatoriti cu noi va simtiti satisfacuti.
ï¾ 
Responsabilitatea noastra este afisata in conduita noastra si in relatiile cu pasagerii, angajatorii, furnizorii si mediul inconjurator. Un angajament absolut pentru calitate formeaza baza managementului nostru. ï¾ ï¾ ï¾ 
ï¾ 
Obiectivul nostru este de a optimiza satisfactia clientilor. Consultanta de inalta competenta, indemanarea si atitudinea prietenoasa fac parte din conduita. La C&I Corporation, clientul intotdeauna este pe primul loc si reprezinta centrul si obiectivul intregului nostru efort.