download catalog  change language: ro en de

Echipa


“Aveti controlul complet asupra calatoriei dumneavoastre, luand alaturi pe oricine si orice aveti nevoie pentru a va desfasura afacerile in mod eficient.
Dumneavoastra impreuna cuᅠechipa puteti merge cu incredere oriunde aveti nevoie, in orice parte a lumii.ᅠZburati cu incredere in conditii de confort extraordinar, ganditi-va la avantajul de a nu va confrunta cu dezacordurile orarelor de zbor ale companiilor aeriene comerciale, cuᅠrandurile de asteptareᅠlungi, bagajele pierdute si timpul irosit. De aceea tot mai multe persoane descopera cat de inteligenta este inchirierea unei aeronave, fie pentru afaceri, fie pentru placere.”
Cu stima,
Ionut Casuneanu
Presedinte
Echipa noastra este formata din specialisti in aviatie, dispeceri licentiati si specialisti ceritificati careᅠintelegᅠimportanta organizarii uneiᅠcalatorii de succes. Echipa C&I Corporation lucreaza pentru a va oferi placerea si siguranta calatoriei, oriunde ar fi ea.

Suntem mandrii de echipa noastra formataᅠdin personal de inalta calificare, careᅠesteᅠdedicatᅠactivitatii desfasurate.ᅠMulti dintre pilotii nostri sunt de asemenea instructori de zbor si experti recunoscutiᅠde Autoritatea Aeronautica Civila Romana.
Toti angajatii nostrii participa la cursuri de perfectionare pentru a garanta ca vom atinge cel mai inalt nivel al cerintelor de calitate si siguranta pe care le-am stabilit pentru compania noastra.

Echipa noastra

Ionut Casuneanu Presedinte
Florin Diaconu Director general
Eugen Ţâţu Director operatiuni zbor
Mihai Bonea Director tehnic
Mihai Popa Director asigurarea calitatii
Ana Iftode Reprezentant vanzari