download catalog  change language: ro en de

Echipa


“Aveti controlul complet asupra calatoriei dumneavoastre, luand alaturi pe oricine si orice aveti nevoie pentru a va desfasura afacerile in mod eficient.
Dumneavoastra impreuna cuï¾ echipa puteti merge cu incredere oriunde aveti nevoie, in orice parte a lumii.ï¾ Zburati cu incredere in conditii de confort extraordinar, ganditi-va la avantajul de a nu va confrunta cu dezacordurile orarelor de zbor ale companiilor aeriene comerciale, cuï¾ randurile de asteptareï¾ lungi, bagajele pierdute si timpul irosit. De aceea tot mai multe persoane descopera cat de inteligenta este inchirierea unei aeronave, fie pentru afaceri, fie pentru placere.”
Cu stima,
Ionut Casuneanu
Presedinte
ï¾ 
Echipa noastra este formata din specialisti in aviatie, dispeceri licentiati si specialisti ceritificati careï¾ intelegï¾ importanta organizarii uneiï¾ calatorii de succes. Echipa C&I Corporation lucreaza pentru a va oferi placerea si siguranta calatoriei, oriunde ar fi ea.

Suntem mandrii de echipa noastra formataï¾ din personal de inalta calificare, careï¾ esteï¾ dedicatï¾ activitatii desfasurate.ï¾ Multi dintre pilotii nostri sunt de asemenea instructori de zbor si experti recunoscutiï¾ de Autoritatea Aeronautica Civila Romana.
Toti angajatii nostrii participa la cursuri de perfectionare pentru a garanta ca vom atinge cel mai inalt nivel al cerintelor de calitate si siguranta pe care le-am stabilit pentru compania noastra.

Echipa noastra

Ionut Casuneanu Presedinte
Florin Diaconu Director general
Eugen Ţâţu Director operatiuni zbor
Mihai Bonea Director tehnic
Mihai Popa Director asigurarea calitatii
Ana Iftode Reprezentant vanzari