download catalog  change language: ro en de

Zboruri ambulanta


Cu echipa si reteaua noastra, C&I Corporation poate organiza rapid o varietate de servicii de ambulanta aeriana si poate lua toate masurile necesare pentru a face fata oricarui transport aerian medical, atat cu avionul cat si cuᅠelicopterul. Filozofia noastra este de a oferi pacientilor cel mai inalt nivel de ingrijire medicala aeronautica la pretul cel mai real al costurilor. Ai acces 24 ore la coordonatorii nostrii de zbor care pun la punct fiecare detaliu al zborului.
Cessna Citation XLS + este conceput pentru transportulᅠin orice conditii a pacientilor, echipamentelor medicale si personalului medical de zbor. Cele două elicoptere, CE 120 B şi EC 135 P2 + sunt, de asemenea, concepute pentru a efectua servicii de ambulantaᅠprin eliminarea scaunelor din spate, astfel incat o targa si toate celelalte echipamente medicale se potrivesc in locul perfect.
Siguranta dumneavoastra este cel mai important lucru pentru noi. Astfel misiunea noastra este de a oferi ingrijire de cea mai buna calitate pacientilor care necesita transferuri medicale.
Noi credem ca C&I Corporation poseda aptitudinile unice necesare pentru a gestiona orice eveniment aparut in timpul zborului cu cei mai potriviti specialisti in transferuri de terapie intensiva.