download catalog  change language: ro en de

Zboruri VIP elicopterZborurile charter cu elicopetrul ofera transport rapid si direct in comfort si comoditate.ï¾ Serviciile de zboruri charter cu elicopetrul va permit sa faceti fata orarelor stramte, evitand traficul congestionat si terminalele de aeroport aglomerate.
ï¾ 
Pentru afaceri, transferuri intre aeroporturi, timp liber sau evenimente sportive, de fapt oricand aveti nevoie de viteza, comoditate si stil, un zbor charter profesional cu elicoterul, aranjat cu usurinta, este raspunsul.
ï¾ 
C&I Corporation va ofera zboruri charter executive pentru siguranta si securitate, pentru a intampinaï¾ inï¾ sigurantaï¾ siï¾ securitateï¾ cele mai distinctive nevoiï¾ alaturiï¾ deï¾ pilotiï¾ experimentati. Flota noastra este disponibila pentru cerintele dvs de transport zi si noapte.
ï¾ 
Pentru ca voiajul dumneavoastra sa fie complet, C&I Corporation va va asista cu transportul cu o limuzina VIP la si de la elicopter pana la destinatia finala, la solicitarea dumneavoastra. Pilotul nostru sa va ocupa cu placere sa va depoziteze bagajele in pozitii adecvate, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati ca sunteti la bordul elicopterului dumneavoastra privat.